Elkelt a Story4 és a Story5

Varga Zoltán, a Sanoma Media Budapest Zrt.-t felvásárló Central csoport vezetője és egyben tulajdonosa bejelentette, hogy sikerült megállapodni a Story4 és a Story5 csatornák eladásáról.

Sikerült megállapodni a Centrál Médiacsoport két tévécsatornájának, a Story4 és Story5 eladásáról – jelentette be Varga Zoltán vezérigazgató egy szerdai konferencián a napi.hu szerint.

A portál beszámolója alapján a vevőkről és a részletekről semmit nem mondott Varga Zoltán a Budapest Business Journal Versenyképességi vízió 2015 elnevezésű konferenciáján, állítása szerint délutánra várható bejelentés az ügyben. A Central Médiacsoport Zrt. – korábbi nevén Sanoma Media Budapest Zrt. – Magyarország második legnagyobb médiavállalata, amely havonta csaknem 5 millió magyar fogyasztót ér el. A főként női nézőket megcélzó Story4 és Story5 tévécsatornák megvásárlása iránt feltételezhetően a korábbi kisebbségi tulajdonosok érdeklődtek – írja a napi.hu.

Varga Zoltán már néhány héttel ezelőtt, az Internet Hungary konferencián is említést tett arról, hogy eladó az egykori Sanoma-leány két televíziója. Az MMOnline akkor született tudósítását ajánljuk a témáról.

UPDATE: időközben kiderült az is, hogy ki a vásárló. Ha érdekli, ide kattintson!

  • Megosztom