Elismerés a magyar üzletláncnak

A COOP üzletláncot fogyasztói kategóriájában immár második alkalommal választották Magyarország legjobb márkái közé a MagyarBrands gálán.

A hazai márkák már tradicionálisnak tekinthető ünnepét, a MagyarBrands díjátadó gáláját immáron nNegyedik alkalommal rendezték meg. A COOP üzletláncot a bíráló bizottság a tradíció, a menedzsment, a foglalkoztatás, a tulajdon, az ismertség, a szakmai elismertség és az identitás kritériumait vizsgálva – kiegészítve a GfK Piackutató Intézet által végzett fogyasztói kutatással – második alkalommal választotta be a TOP 50 fogyasztói márkák közé.

„Megtisztelő számunkra, hogy a COOP-ot olyan hazai márkák közé választották, amelyekről a szakma úgy vélekedik, hogy magyar vállalkozásként a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Több mint 30 ezer munkatársunkkal azon dolgozunk, hogy a boltjainkba naponta betérő 1,5 millió vásárló minden igényét maximálisan kielégítsük. A COOP magyar tulajdonú üzletláncként, történelmi gyökerei által több évtizede része az ország életének. A közösségformáló rendezvényeink és a következetes marketingkommunikációnk segítségével azon vagyunk, hogy márkaértékeinket folyamatosan erősítsük. Büszke vagyok arra, hogy az üzletpolitikánknak köszönhetően a fogyasztók olyan értékekkel – személyes kapcsolat, vásárlókhoz való közvetlen viszony, erős magyar identitás, bizalom és garantált minőség – társítják a COOP márkát, amelyek élesen megkülönböztetnek minket versenytársainktól” – mondta Csepeli Lajos, a üzletlánc igazgatóságának elnöke.

  • Megosztom