A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Elindult az Origo Sport

Az oldal önálló aloldalként, sokszínű, saját gyártású tartalommal, hangsúlyos multimédiás kínálattal és színvonalas livescore szolgáltatással várja a sportrajongókat.

A szerkesztőség célja, hogy a megújult Origo Sport műfajában a 2017-es év nagy dobása legyen, egy olyan egységes, mégis szerteágazó felületként, amely minden sportrajongó igényét kiszolgálja. Az ígéretek szerint az oldalon még több színes, saját gyártású anyag jelenik meg, a nagyobb események pedig tematikus aloldalakat kapnak, de exkluzív tartalmak és percről percre frissülő, élő közvetítések is lesznek.

A flexibilis címlapszerkezet egyidejűleg több kiemelkedő esemény híreit azonos hangsúllyal fogja tálalni, így több sportág rajongótáborát képes kiszolgálni. De az oldal egy a magyar sportsajtóban egyedülállónak számító funkciót is bevezet.

A livescore szolgáltatásnak köszönhetően a labdarúgás, a kézilabda, a tenisz és a technikai sportok szerelmeseit mindig naprakész, valós idejű és jól áttekinthető eredménytáblák várják.

A sokszínűség jegyében a tömeg-, csapat- és egyéni sportágak mellett nagyobb fókusz jut a motorsportoknak, valamint egy egyedi tartalmi együttműködésnek köszönhetően külön rovatot kap a Sport 1 Tv csatorna amerikai sporttal foglalkozó népszerű talkshow-ja, a Trash Talk, számos exkluzív, HD-minőségű videós anyaggal.

  • Megosztom