Elindult a Havas SE

Magyarországon is megkezdte működését a Havas Sports & Entertainment (HSE). Az egyik legnagyobb nemzetközi sportmarketing- és élmény ügynökség olyan kommunikációs megoldásokra fókuszál, amelyekkel a fogyasztói bevonódás sikeresebben kialakítható és hatékonyabban fenntartható. A HSE élére Nagy Lászlót nevezték ki.

 

A Havas Sports & Entertainment olyan területek bevonásával igyekszik színesebbé tenni ügyfelei kommunikációját, mint a sport, a zene vagy épp a mozi. A nemzetközi hálózat az elmúlt években kiemelkedő együttműködésekkel hívta fel magára a figyelmet, mint például a FIFA World Cup Trophy Tour vagy a Coca Cola Beatbox együttműködés a Londoni Olimpián, de partnerei között tudhatja az IAAF-et a Roland Garros-t és az angol első osztályú foci ligát, a Premier League-et is.

 

Szolgáltatásaik átölelik az esemény szponzorációtól, a tartalom előállításon keresztül, a social medián át, a speciális ügyfél kutatások és az egyedi televíziós vagy mobil formátumú tartalmak gyártásáig az újszerű kommunikációs megoldások teljes skáláját – derül ki a Havas Media közleményéből.

 

A HSE élére Nagy Lászlót nevezték ki, aki 2011-től vezette a Havas Media-n belüli új szekció elődjének tekinthető Branded Entertainment Divíziót, ami így az átalakulás után megszűnik. A vezető 2001 óta dolgozik a média iparban, különböző televíziós csatornáknál kezdte karrierjét, mint a Viasat 3 és a TV2, ahol értékesítési csoportvezető volt.

 

„Nagy várakozásokkal nézünk a változások elé. Bízunk benne, hogy egy olyan nemzetközileg is kiemelt brand, mint a HSE képes lesz itthon is pluszt biztosítani az ügyfeleinek – amivel a hagyományos ügynökségi kereteken túlmutató megoldásokat tud biztosítani nemcsak a sport, de a zene és egyéb értékes szórakoztató tartalmak beemelésével. A nemzetközi hálózat tudása és kapcsolatrendszere nagy segítség, akárcsak a BED-ben szerzett majdnem 6 éves tapasztalat a területen, hogy egyrészt folytassuk az eddigi sikereinket meglévő ügyfeleinkkel közösen, másrészt a teljes piac számára elérhetővé tegyük ezeket a jövőbe mutató szolgáltatásokat” – nyilatkozta Nagy László az új részleg vezetője.

  • Megosztom