Elindul a Stahl Tv

Egy egyedülálló együttműködés eredményeképpen a TV2 csoport női csatornáján elindul a Stahl Tv, amely hétköznap délutánonként Stahl Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat.

November 26-tól minden hétköznap 15–19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a megújult FEM3, amelyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek.

Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, melyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek – árulta el Stahl Judit.

A műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal, mindig változatos tartalommal jelentkezik a FEM3-on. Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a 15 órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott öt hozzávaló, amelyből többféle, könnyen elkészíthető étel készül.

15.35-től látható A mesterszakács titkai című sorozat: az elismert amerikai televíziós szakács, Anne Burrell leghíresebb műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit.

16 órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákért rajongó vendégkörét.

17 órától még mindig az édes élvezeteké a terep. Az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései.

18 órakor kezdődik a Muffinozók, amelyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.

  • Megosztom