Életre kelti a gyerekrajzokat az IKEA

Az IKEA gyerekrajz-pályázata évek óta nagy népszerűségnek örvend, ezúttal 858 alkotás érkezett Magyarországról a felhívásra. Hat győztest választ a svéd lakberendezési vállalat világszerte, ezek a rajzok jövő karácsonykor puha játékként lesznek elérhetőek az áruházakban.

A játékokból befolyt összeget az IKEA jótékony célokra ajánlja fel, tavaly 14, gyermekekkel foglalkozó szervezet között osztottak szét majdnem ötmillió forintot.

A helyi győztes rajzok kiválasztásában minden IKEA Family klubtag segíthet, aki legkésőbb október 30-ig regisztrált. A szavazás az IKEA Family internetes felületén érhető el

2019. november 14. és december 4. között, ahol 45 továbbjutott alkotásból választhatnak

a klubtagok. Minden áruházból 5 alkotás jut tovább a nemzetközi fordulóba, Magyarországról így összesen 15 ifjú játéktervező kerül majd be a végső döntőbe. A nemzetközi mezőny 6 legjobb alkotását 2020 februárjáig választják ki, ezekből valódi puha játékfigurák készülnek, melyek

2020 karácsonyakor lesznek elérhetőek az IKEA áruházakban.

A gyerekrajz-pályázat puha játékainak eladásából befolyt teljes összeget az IKEA gyermekekkel foglalkozó szervezetek, alapítványok támogatására fordítja. A tavalyi kollekcióból származó majdnem ötmillió forintot 14 magyarországi szervezet számára ajánlotta fel a svéd lakberendezési vállalat.

A puha játékfigurák idei kollekciójának darabjai már elérhetőek az IKEA áruházakban.

  • Megosztom