A szuperhősök is visszatérnek a mozikba

Örülhetnek a Marvel univerzum rajongói, a Disney bejelentette, hogy mire készül a következő két évben és összesen 10 mozifilmben érkeznek majd a képregényekből már ismert szuperhősök, köztük azok, akik az elmúlt bő egy évtizedben megalapozták a Marvel filmek hírnevét. Idén és jövőre is 4-4 film jön majd, visszatér Thor, Doctor Strange és Pókember is.

Stílusosan egy videóban szedték össze az újdonságokat, ami az eddig MCU filmekből vett jelenetekkel vezette be az érkező új mozikat. Elsőként a Fekete Özvegy saját filmje érkezik majd, a részben nálunk forgatott alkotást július 9-én mutatják be az amerikai mozikban. Idén a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók, valamint a Pókember folytatása csatlakozik még hozzá, Peter Parker karácsony előtt pár nappal tér vissza a mozikba – derül ki a Telex összeállításából.

Jövőre a Doctor Strange folytatásával indul a Marvel-cunami, március végén, majd májusban Thor tér vissza (Love and Thunder az epizód alcíme). 2022-ben a Fekete Párduc újabb kalandjai is jönnek, valamint Marvel Kapitány története is folytatódik.

2023-ban csak az első féléves premiereket jelentették be, egyrészt visszatér a Hangya és a Darázs februárban, illetve a Marvel filmes univerzum egyik legkedveltebb csapata, A galaxis őrzői is újabb kalandokkal jelentkeznek, májusban lesz a premier a tervek szerint.

 

  • Megosztom