Együttműködik az Infinety és a Marquard Média

Az Infinety értékesíti a a Marquard Média online termékeinek hirdetési felületeit a médiaügynökségek részére.

Stratégiai együttműködést kötött az Infinety és a Marquard Média, amelynek keretében a sales house jogosult a kiadóhoz tartozó weboldalak hirdetési felületeit értékesíteni a médiaügynökségek számára.

A Joy.hu, a Shape.hu, az Evamagazin.hu, a Playboy.hu, a Ckm.hu, az Instyle.hu és a Latte.hu oldal prémiumtartalmai és az Infinety nagy elérésű portfóliójának együttműködése révén az Infinety rendkívüli hatékonyságot és teljesítménynövekedést biztosít ügyfeleinek céljaik elérése érdekében.

A Marquard-oldalakkal együtt az Infinety-portfólió már több mint 90 nagy elérésű, minőségi weboldalból áll, havonta hárommillió egyedi látogatót és a hazai internetezők 67 százalékát éri el. Havi elérésük így a legnagyobb kiadóvállalatokéval vetekszik, és versenyképes a legerősebb márkaértékű domének alatt szerveződő nagy portálok egyedi látogatószámával is. Több kiemelt célcsportban, mint például a 18–49 ABC, a Gemius rankingje szerint az Infinety a Sales House-ok körében vezető szerepet ért el – mondta Ablonczy Ákos, az Infinety ügyvezetője.

  • Megosztom