Együttműködik a NetPincér és a SuperShop

Együttműködési megállapodást kötött a NetPincér és a SuperShop, így a jövőben a legnagyobb hazai online ételrendelő szolgáltatás használói is élvezhetik a törzsvásárlói program előnyeit. A NetPincér egyedi kedvezményekkel és exkluzív akciókkal is kedveskedik a SuperShop-kártyabirtokosoknak.

A NetPincér is csatlakozott a SuperShop programhoz, a két, saját területén piacvezető vállalkozás együttműködése a ma indult el. A partnerségnek köszönhetően a jövőben a NetPincér online felületén, illetve applikációján keresztül ételt rendelők is élhetnek a törzsvásárlói program előnyeivel.

„Mérföldkő a SuperShop programba való belépés a NetPincér történetében. Ezentúl minden rendelés után SuperShop-pontokat kapnak a kártyatulajdonosok, minden elköltött száz forint után egyet, illetve a meglévő SuperShop-pontjaikat is rendelésekre válthatják. Egyedi kedvezményekkel és exkluzív akciókkal is kedveskedünk majd a kártyabirtokosoknak” – mondta el Szórád Gábor, a NetPincér ügyvezetője.

Mivel az online ételrendelő szolgáltatás rendszerében a fizetés minden esetben interneten keresztül zajlik, ezért a fizikai kártya használatára nincs szükség. A kártyaszám regisztrálása után a rendelés utáni pontok automatikusan felíródnak, illetve elvégezhető a SuperShop-pontokkal való fizetés.

„Magyarország legnépszerűbb többpartneres törzsvásárlói programjaként folyamatosan arra törekszünk, hogy kártyabirtokosaink életük minél több területén élvezhessék a program előnyeit. Másik fontos törekvésünk, hogy a programot folyamatosan megújítsuk, a változó vásárlói szokásokhoz igazítsuk, lehetőséget adjunk például az online térben való kártyahasználatra is. A NetPincér csatlakozásával mindkét területen jelentős lépést tettünk” – mondta el Hovanyecz Norbert, a SuperShop Kft. ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom