Együttműködik a Lenovo és az Ubisoft

Nemzetközi együttműködést jelentett be az Ubisoft és a Lenovo, amely keretében hivatalos PC és monitor támogatója lett a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League Majors videójátéknak a Lenovo. A partnerség a Rainbow Six Siege Pro League szezon idejére, 2019 tavaszáig tart Észak-Amerikában, az EMEA régióban, Ázsiában és Latin-Amerikában.

A Lenovo nagy teljesítményű gaming hardverekkel segíti a világ legelhivatottabb és legkvalifikáltabb Tom Clancy’s Rainbow Six Siege játékosait, hogy a legjobb eredményeket érjék el a megmérettetéseken. Az együttműködés lehetőséget nyújt a rajongóknak globális nyereményjátékok részvételében, valamint egyedülálló in-game Lenovo Legion élményt kínál, amelyek különböző in-game kihívásokkal szerezhetők meg.

A Tom Clancy’s Rainbow Six több mint 30 millió játékosnak nyújt felejthetetlen élményt, és a rajongói tábora egyre csak növekszik: a Six Invitational (SI) 2018 bajnokság mintegy 300 százalékos nézettségi növekedést mutatott a tavalyi csúcshoz képest, amikor 321 ezren nézték egyszerre a Grand Finale-t.

A Lenovo nagy teljesítményű hardverekkel támogatja a Tom Clancy’s Rainbow Six Pro csapatok játékosait, akiknek nélkülözhetetlen a gyorsaság és hatékonyság a mérkőzések alatt. Az együttműködés során a Lenovo Legion Y720 Tower, Lenovo Legion Y720 és Y520 laptopokat, valamint Lenovo Legion Y25f gaming monitort ajánl fel a csapatoknak. A Lenovo Legion Y720 kifinomult grafikai látványt és rendkívül magas minőségű videólejátszást garantál, míg a Lenovo Legion Y25f gaming monitor a maga 144 Hz frissítési rátájával tűéles, magas minőségű képeket nyújt a felhasználónak a játék közben.

  • Megosztom