Együtt kampányol a sarudi Élményfalu és a Toyota

A Tisza-tó partján fekvő sarudi Élményfalu és a Toyota közösen népszerűsítik hazánk egyik legkülönlegesebb, mégis eddig kevésbé felfedezett természeti paradicsomának látnivalóit. Ennek keretében az Élményfalu és a Toyota területileg illetékes márkakereskedése augusztus 8-án, szombaton közös élménynapot szervez, amelynek keretében a helyszínre látogatók nem csupán a Toyota modelleket próbálhatják ki ingyenesen, hanem egy családi hajózást is nyerhetnek a Tisza-tavon, a Tiszán idén hadrendbe álló luxus nyaralóhajók egyikén.

A kezdeményezés része a Toyota által a karantén feloldása után meghirdetett Magyarország újranyit elnevezésű kampánynak, amelynek célja a hazai turizmus fellendítése hazánk különleges látnivalóinak bemutatása révén.

Az augusztus 8-án szombaton a sarudi Élményfalu Kalandpaton az akár 50-80%-ban tisztán elektromos üzemmódban, károsanyagkibocsátás mentesen közlekedő öntöltő Toyota hibrid elektromos modelleket tesztelők között délután 3-kor egy különleges családi hajókirándulás is kisorsolásra kerül, így a legszerencsésebb Toyota tesztelő családja társaságában egy igazi, vadonatúj luxushajó fedélzetéről csodálhatja meg a sarudi medence és a környék vadregényes érintetlen vízivilágának természeti szépségeit. A különleges környezetben megvalósuló autótesztre egyébiránt előzetes regisztráció is lehetséges a Toyota Hering honlapján.

Nem csak a potenciális hazai helyszínek bemutatásával igyekszik hozzájárulni a hazai turizmus fellendítéséhez a Toyota

Magyarország újranyit elnevezésű kampányában a Toyota Magyarország tájainak felfedezésére buzdít, amely a hazai turisztikai szektor támogatása mellett már csak azért is célszerű választás, mert a külföldi utazás pedig egyelőre kockázatokat rejthet magában, nem beszélve a ki- és beutazási korlátozásokról, és a külföldi utazások tekintélyes részével jelenleg még együtt járó kötelező karanténról. Ha pedig nyakunkba vennénk az országot, az autózás járványügyi szempontból továbbra is a legbiztonságosabb közlekedési módnak számít, ezért a Toyota több módon is igyekszik megtámogatni a családok idei magyarországi nyaralását. Ezek közül az első, hogy elérhetővé tette az azonnal, szalonból elérhető autók listáját, amelyekre így nem kell várnunk kockáztatva hogy kicsúszunk a nyaralási szezonból, hanem a forgalomba helyezést követően akár útnak is indulhatunk. A Toyota ugyanakkor azzal is számolt, hogy sokak esetében érinthették a családi kasszát az elmúlt hónapok eseményei, illetve érthető módon sokan igyekeznek tartalékot is képezni. Éppen ezért a markáns (modelltől függően 555.000 forinttól akár 1.400.000 forintig terjedő) árengedmény mellett ezekre a modellekre a kezdő befizetés függvényében akár 3-6 hónappal halasztott törlesztési lehetőséget is kínál.

Egyhetes hibrid tesztvezetést nyerhet aki a legszebb tisza-tavi fotót készíti augusztus 8-án

A Toyota ugyanakkor az augusztus 8-án megrendezésre kerülő élménynapot is igyekszik még emlékezetesebbé tenni, ezért felhívást tesz közzé az aznap az Élményfaluba látogatók között: készítsenek minél több szép felvételt a Tisza-tóról, és posztolják ezeket az Élményfalu Facebook oldalán, a zsűri által legszebbnek ítélt fotó készítőjének pedig egy egyhetes tesztvezetést ajánl fel egy vadontúj öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR-rel.

  • Megosztom