Együtt akciózik az Erste és az iSTYLE

Kamatmentes részletre vásárolhatják meg az Erste Bank hitelkártyás ügyfelei az iSTYLE üzletekben új, nem akciós iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac készülékeiket. Az Erste és az iSTYLE az új Max hitelkártyát igénylőknek további árkedvezményt is kínál az iSTYLE üzleteiben. A bank azt várja, hogy a közeljövőben jelentősen nő a mobilfizetések száma és értéke.

Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít ügyfeleinek az Erste Bank és az iSTYLE. Magyarország legnagyobb Apple Premium Resellerének az Erste Bankkal közös akciójában július 2-16. között mindenki kedvezményt kap a megvásárolt új készüléke árából, aki az iSTYLE üzletekben igényel új Erste Max hitelkártyát. Az akció ideje alatt iPhone vásárlása esetén 30, Apple Watch vagy iPad választásakor 20 ezer forintos kedvezményt biztosít, míg egy Mac árából 50 ezer forintot enged el – új készülék esetén.

Az Erste meglévő és új ügyfelei ezenkívül – minimum 6 havi, maximum 12 havi – kamatmentes részletre vásárolhatják meg új Apple készülékeiket augusztus elejéig az iSTYLE üzleteiben. Az új hitelkártyát igénylők így akár mindkét kedvezménnyel élhetnek. Az iSTYLE-nál elérhető készülékbeszámítási lehetőség során is extra kedvezményt kapnak a bank ügyfelei. A legalább 30 ezer forint értékű készüléket 20 ezer forinttal magasabb áron számítják be új készülék vásárlása esetén.

Az Erste törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat kínáljon, így a választott kártyatársaságtól és készüléktől függetlenül élvezhessék a gyors és kényelmes fizetési mód előnyeit – jelentette ki Harmati László, a pénzintézet vezérigazgató helyettese. Az Erste MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb – mintegy harmada a teljes felhasználók között – az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon-tulajdonosok esetében – tette hozzá.

A bank a mobiltelefonos vásárlások gyors növekedésére számít a közeljövőben mind mennyiségben mind értékben. Az Erste néhány hete vezette be a megoldást androidos mobilkészülékekre, MobilBankjában egy hónap alatt 9 ezer kártyát digitalizáltak, és ezekkel közel 90 ezer vásárlást hajtottak végre 350 millió forint értékben.

  • Megosztom