Egyre több a magyar nyelvű e-könyv

A Book and Walk webáruházban végre elektronikusan is elérhetővé vált többek között az Ulpius-ház és az Osiris által kiadott művek nagy része, és folyamatosan bővül a már most is többezres kínálat.

 

A Book and Walk kezdeményezését többek között olyan neves kiadók támogatják, mint az Ulpius-ház és az Osiris Kiadó, amelyek több száz elektronikus könyve is megvásárolható a webáruházban. A cég a jövőben további kiadók bevonásával szeretné bővíteni a már most több ezres kínálatát. Az oldal lehetőséget ad arra is, hogy egyes művek akár csak és kizárólag digitális formában jelenjenek meg, úgy, mint Fejős Éva vagy Fábián Janka e-könyvei.

A vásárlást követően az e-könyvek szinte bármilyen platformon elérhetők, PC-n, e-könyv-olvasón, okostelefonon, táblagépen, azokat természetesen csak egyetlen alkalommal kell megvenni. Az oldal a webalkalmazásként elérhető olvasó mellett rendelkezik androidos okostelefonra és táblagépre telepíthető alkalmazással, az iOS-es verzió pedig hamarosan érkezik az App Store-ba. A rendszer más megoldásokhoz hasonlóan szinkronizálja a kijelöléseket, megjegyzéseket és a könyvjelzőket is – írta a hvg.hu.

 

  • Megosztom