Egyre felkapottabb a Groupama Aréna

A megnyitás után alig fél évvel már a 100. eseményt tartották meg a Groupama Arénában. A multifunkciós létesítmény rendezvénypalettája folyamatosan bővül; az idei évben a futballmérkőzések, vállalati- és magánrendezvények mellett koncertekre és show-műsorokra is sor kerül majd.

A Groupama Aréna 100. eseménye a Hörmann Hungária Kft. vállalati rendezvénye volt. A csúcstechnológiával felszerelt stadionba augusztusi megnyitása óta már több mint 150 ezren látogattak el az FTC és a magyar válogatott futballmérkőzéseire, üzleti konferenciákra, sajtótájékoztatókra, vállalati fórumokra és partikra. Az idei évben a létesítmény vezetősége még több érdeklődőt szeretne a stadionba vonzani, ezért szórakoztató eseményeket is szerveznek ide, köztük világsztárokkal.

„A Groupama Aréna egy teljesen új koncepciót honosított meg Magyarországon azzal, hogy egyszerre több funkciónak is helyet ad a stadionban. Üzemeltetőként az a célunk, hogy a stadion Budapest ikonikus helyszínévé váljon, amely nem csak az FTC-nek és a futballszurkolóknak ad otthont, de a szórakozásra vágyók és rendezvényt szervező magánszemélyek és cégek igényeit is kielégíti. Nagy megtiszteltetés, hogy az első fél évben már több tucat vállalat, köztük a Hörmann is minket választott kiemelt eseményeinek helyszínéü.” – mondta el Siklósi Csaba, a létesítményt üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft. ügyvezetője. A cég anyavállalata világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától Németországon és Svédországon át Szingapúrig; olyan neves klubokkal áll szerződésben, mint például a Hamburger SV, az Eintracht Frankfurt, a Borussia Dortmund, a Juventus vagy a PSG.

„A Groupama Aréna tágas és modern terei nagyszerű helyszínnek bizonyultak vállalati rendezvényünk lebonyolításához. A szakmai programok szünetében kollégáink egy izgalmas stadiontúra keretében lazíthattak egyet” – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom