Brutális Black Friday jön

Többek között 20 ezer televízió, 25 ezer okostelefon és ötezer laptop szerepel az eMAG idei Black Friday kínálatában – hangzott el a webshop mai sajtótájékoztatóján. A cég november 23-án tartja az eddigi legnagyobb akcióját, összesen 3 milliárd forintnyi kedvezménnyel várják a vásárlókat.

Minden idők legnagyobb magyarországi Black Friday akciója lesz a mostani – hangsúlyozta Catalin Dit, az eMAG hazai ügyvezetője. A cégvezető szerint nem csak a kínálat, de a forgalom is meghaladja majd az elmúlt évekét, ennek érdekében már az elmúlt egy hónapban intenzívebb marketing tevékenységet is folytattak.

A múlt évben 5,6 milliárd forintnyi forgalmat hozott az eMAG-nak a Black Friday akció, idén Catalin Dit arra számít, hogy 6,4 milliárd forint lesz a teljes forgalom, és 25 ezer új vásárlót várnak az eseménytől. A megrendelések 70 százalékát 5 napon belül kiszállítják, 14 nap alatt pedig 100 százalékát. Az optimizmust táplálja a cég által készített felmérés is, ami szerint a megkérdezettek ötöde tervez vásárlást az akciós napon.

Összesen egymillió termék lesz elérhető majd a Black Friday akció keretében az eMAG-nál, a már említett termékcsoportok mellett például nagy háztartási gépekből 15 ezret, háztartási kisgépekből és elektromos szépségápolási eszközökből 55 ezer termék lesz majd kedvezményesen kapható, míg a játék és gyermek kategóriában 235 ezer, a divatban pedig mintegy 250 ezer termék szerepel majd.

A múlt évhez hasonlóan idén is lesznek speciális ajánlatok, így például egy jachtot is meg lehet majd venni akciósan, de több autómárka kínálatából is szerepelnek majd járművek a kedvezményes termékek között. Utazási csomagok is elérhetők lesznek, ahogyan a tavaly sikeresnek bizonyult repülőjegyes akciót is megismétlik. De színházjegyeket, hőlégballonozást vagy akár gyémánt gyűrűket is lehet majd találni a kínálatban.

A felkészülés kapcsán az eMAG munkatársai elmondták, hogy 10 hónapja tartanak a tárgyalások a beszállító partnerekkel. Összesen 1500 piactér partner támogatja majd az akciót, és idén 2,5 millió euró értékű beruházást hajtott végre a társaság a szerverek és it-infrastruktúra vonatkozásában, hogy fennakadás nélkül valósuljon meg az akció.

  • Megosztom