Egyesült a Startlap és a Citromail

Visszatért a Startlap-csoporthoz a Citromail, az új termékcsoport vezetésével Száler Györgyöt bízták meg, aki korábban a Central Médiacsoport e-mail üzletágának irányításáért felelt.

Stratégiai jelentőségű változás történt a hazai internetes paletta két, évtizedes múltú márkájának életében, a Citromail levelezőszolgáltatás ismét csatlakozott a legnagyobb magyarországi szórakoztató-, hír- és keresőplatformként is működő Startlap-csoporthoz. Nem először fordul elő, hogy a két termék tevékenysége ilyen szorosan összekapcsolódik, hiszen 2013-ig egy szervezeti egységet alkottak már a Central Médiacsoport jogelődjeként működő vállalaton belül is.

„Az egyesülés logikus lépés, hiszen mind a Startlap, mind pedig a Citromail innovatív, adatalapú technológiákkal segítik hirdetőink céljainak hatékony megvalósítását, egyesítve a termékeink fejlesztése során alkalmazott megoldások előnyeit, képességeit” – fejtette ki Száler György, aki hangsúlyozta, a Citromail mintegy 670 000 aktív felhasználójának, a Startlap-Hírstart univerzum esetében pedig naponta 450 000 látogatónak tudnak személyre szabott, pontosan célzott ajánlatokat eljuttatni. „A csapat rugalmasan igyekszik 2021-ben is kiszolgálni a hirdetőket és a felhasználókat, pontos választ adva a piaci igényekre. Terveink között szerepel olyan komplex üzleti szolgáltatások kidolgozása, amelyek egyedi és különleges megjelenési lehetőségeket kínálnak a hirdetőink számára.”

A Startlap és a Citromail márkakommunikációjában 2021-ben a két brand friss, emberközeli arculata, és az ezt szimbolizáló kabalafigurák is komoly szerepet kapnak majd: a felhasználók rendszeresen találkozhatnak velük az egyes szolgáltatások felületein, valamint a közösségi médiában is.

  • Megosztom