Egyedülálló sorozat a Discoveryn

A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését, amelynek gyümölcse a Discovery TRVLR című egyedülálló VR-sorozat. A Discovery és a Google VR csapatának köszönhetően egy lebilincselő, úttörő kaland szemtanúi lehetnek a nézők. A 38 részből álló Discovery TRVLR november 3-án mutatkozik be a YouTubeon, a Discovery VR.com honlapon és a Discovery VR applikáción.

 

Az új sorozat a TV képernyőkön túlra kalauzolja a nézőket és a különböző kontinenseken élő helyiek életébe enged bepillantást, a Google Daydream View szemüveggel és a Cardboard rendszerrel, online és Android valamint iOS telefonokon keresztül is.

 

Az exkluzív 360 fokos nézetnek köszönhetően különböző kultúrákat ismerhetnek meg a Discovery TRVLR sorozat nézői, bepillantást nyerhetnek az egyes közösségekhez tartozó rituálékba, tradíciókba és az életüket meghatározó kérdésekbe, a kultúrák sokszínűségébe Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában, Afrikában, az Antarktiszen és Európában.

 

A nézőket különleges környezet veszi körül: a látvány, a hangok és a történetek felfedik az ember és a természetben elfoglalt helyének minden aspektusát. A Discovery TRVLR egyedülálló élményt nyújtva világkörüli útra kalauzolja azokat, akik nem mondanak le a kíváncsiságról.

 

A Discovery Communications már régóta ötvözi a legújabb technológiákat, a minőségi és innovatív tartalmakkal, ezt a törekvést természetesen a Discovery VR is sikeresen követi. A Discovery VR alkalmazás eddig, 2015-ös indulása óta összesen 4,3 millió letöltést élt meg és 123 millió fölötti organikus elérést produkált.

  • Megosztom