Egy igazán jó hír az utazóknak

A replüővel utazók örülhetnek, hiszen olcsóbban parkolhatnak majd a Liszt Ferenc repülőtérem.

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. vállalásait a repülőtérre való behajtás és a helyszíni parkolás díjainak csökkentésére, valamint a Bónuszkártya kedvezményeinek módosítására.

A csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig lesznek elérhetők, ezzel is biztosítva a jelenlegi hatékony verseny fennmaradását a hosszú távú parkolás piacán. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, és bírságot sem szabott ki.

A GVH a Budapest Airport Zrt. vállalásai alapján kötelezettségként írta elő, hogy a vállalkozás csökkentse az egy napon belül harmadik alkalommal, valamint az aznapi további behajtásokat követően az első öt percre felszámolt díjat Terminál és Prémium parkolóiban. A Terminál parkoló esetén 300, a Prémium parkolónál 400 forintra, részesítse kedvezményben a Bónuszkártyával rendelkezőket, ami a vállalás értelmében a Terminál parkoló használatakor 15, a Prémium parkolónál 20 százalékos kedvezményt jelent – írta a vg.hu.

  • Megosztom