Egy éves a Klasszik Rádió

Egy éve szól a Klasszik Rádió 92.1! Az adó egy válogatáslemez megjelentetésével ünnepli a az évfordulót.

Az indulás első évfordulója alkalmából jelenteti meg a Klasszik Rádió a hallgatók kedvenc zenedarabjaiból álló válogatásalbumot Klasszikus Kedvencek címmel. Az 15 darab zeneművet tartalmazó albumot az Alexandra hálózatában és a nagyobb hanglemezboltokban lehet megvásárolni.

A Budapesten és 60 km-es körzetében a 92,1 MHz-en működő rádió a barokktól a 20. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit, valamint filmzenéket és crossover számokat sugározza.

„A TNS/Kantar Media legfrissebb hallgatottsági adatai azt bizonyítják, jó döntést hoztunk a Klasszik Rádió 92.1 beindításával, hiszen hetente 160.000 ember hallgat minket, minden 9. budapesti felnőtt hallgat népszerű klasszikus zenét. Célunk már az induláskor az volt, hogy megmutassuk, a klasszikus zene szórakoztató, izgalmas, ugyanakkor nyugalmat sugároz. Továbbra is azon dolgozunk, a hallgatók minket válasszanak, ha autózás közben vagy otthon nyugalomra vágynak” –  mondta el Nagy Tamás, A Klasszik Rádió tulajdonosa, a Target Média ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom