Egy hétvégére beköltözik a vintage életérzés a Lupa Beachre

Pin-up fürdőruhás szépségverseny, classic tetoválások megmérettetése, limbo- és hullahoppkarika verseny, koktélpartyk és számos koncert – többek között ezek várják az érdeklődőket július 5-én és 6-án a Lupa Beachen az első Modern Vintage Weekend során.

A szervezők versenyt hirdetnek a most újra virágkorát élő, klasszikus tetoválást viselők körében. A díjazottakról neves szakmai zsűri dönt majd. A pin-up fürdőruhás szépségversenyen az 50-es évek női stílusát idéző szexi, vagány csajok bemutatóját mustrálhatjuk.

A Mondern Vintage újkori virágzásának legékesebb bizonyítéka, hogy egyre többen veszik igénybe a nagyvilágban sorra nyíló Barber shop-ok szolgáltatásait, a klasszikus frizura, szakáll és bajuszviselet kapcsán. Meghökkentő módon, a homokos vízparton is igénybe vehető lesz a fodrászat. Ezzel párhuzamosan női pin-up frizura bemutatók is lesznek. Az aktívabbak pedig benevezhetnek a hullahoppkarika illetve limbo versenyre, de a hangulatot növeli majd az autentikus hawaii tánckar fellépése, élő ukulele kísérettel a „tengerpart” homokján.

A zenei programban pedig a legmenőbb rockabilly, rock and roll és swing bandák tolják és pörgetik az estéket az olasz nagyágyúval, Marco Di Maggioval az élen. Itt lesz a Moonshine Jamboree, a Tom Stormy Trio x Petrovna, a 100% Rolling Stones-t játszó Stoned, Gene & Eddie Show a brazil Allisson Guimarães Santos-szal kiegészülve és többször felbukkan majd – különböző helyeken – a Tom White Really Mad Rockabilly Show.

  • Megosztom