Egy hét múlva kezdődik az év marketinges eseménye

Jövő szerdán rajtol a 28. Országos Marketing Konferencia, az eseményen izgalmas páros előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők, megnézhetik a legjobb reklámokat, a Marketing Masters napon pedig az ország legsikeresebb marketingeseitől gyűjthetnek be hasznos gondolatokat.

Idén három napos lesz az Országos Marketing Konferencia, az eseményt november 15-17. között rendezik meg. A konferencia első napján a marketingstratégia témájú plenáris ülést két terem egészíti ki, a Digitális Marketing (Digital Hack) és a Média/kommunikáció szekciók, amelyek együttesen biztosítják a felkészülést a jövő évre, valamint a szekciótermekben elhangzó előadások az eddigiekkel ellentétben már déltől, az első nagy szünet után fognak kezdődni. Az előadások félórásak lesznek, ráadásul ketten állnak majd a színpadon, ami különösen színessé teszi majd a prezentációkat.

A második napon, a Marketing&Media magazinnal közösen szervezett Marketing Masters Konferencián a megbízói oldal TOP marketingvezetői előadásaik és esettanulmányaik keretében bemutatják a legújabb marketing trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait, igazi véleményvezérként osztják meg gondolataikat a marketing területeinek jövőbeni alkalmazásáról, valamint alakítják a marketing irányzatait és edukálják, inspirálják a marketingeseket, márkatulajdonosokat, marketingtevékenységet végzőket. A Marketing Masters előadói között ott lesz Horváth Magyary Nóra, Bánhegyi Zsófia, Szollár Domokos és Beke Zsuzsa is.

Az Országos Marketing Konferencia harmadik napján az elmélyültebb műhelymunkáé lesz a főszerep, két workshop teremben zajlanak majd az események, digitális marketingstratégia és kreatív markertingstratégia tervezéssel foglalkozunk majd.

Az idei Országos Marketing Konferencián átadják a Marketinggyémánt Díjat, az Év honlapja elismerést, valamint a TOP 50 legsikeresebb marketingvezetőt is bemutatjuk. Ezeken felül Gosztonyi Csaba jön majd az idei év legsikeresebb reklámjaival, valamint networking zónákkal is várják a kollégákat.

A 28. Országos Marketing Konferenciát és a Marketing Masters-t a Park Inn by Radisson Budapestben rendezik meg, regisztrálni itt lehet az eseményre.

  • Megosztom