A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

E-sport: elindult a nevezés a OneBlade CS:GO Warmup kupára

Elindult a nevezés a OneBlade CS:GO Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb amatőr és profi játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért.

A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján történik. A CS:GO kupa ezúttal a Philiphs OneBlade termékcsaládjának támogatásával valósul meg.

A nevezés a nyílt selejtező Faceit Faceit oldalán történik , ahol néhány kattintás után minden 16. életévét betöltött magyar állampolgárságú személy indulhat. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, szülői hozzájárulással nevezhet.

A nyílt selejtezők 2020. november 28-én 14:00-kor indulnak. A top 8 csapat rájátszása, így a döntő 2020. november 29-én kerül megrendezésre.

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kieséses, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-ekre. A top 8 csapat rájátszás meccsei, valamint a mindent eldöntő összecsapás Bo3-as formátumban zajlik majd.

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forinttal, az ezüstérmes 50 000 forinttal gazdagodik.

  • Megosztom