Durva akciók a Media Markt-nál

Komoly ajánlatokkal készül a Media Markt az idei Black Friday eseményre. Európa legnagyobb műszaki áruházláncának webáruházában péntek 0:00 órától 24 órán keresztül élnek az akciók, több száz termék lesz kapható 10 – 75 százalékos engedménnyel. A Media Markt a szokásos forgalom többszörösére számít.

 

Az idei Black Friday a Media Markt esetében csak az online rendeléseket érinti. Az akciós termékek 2015.11.27. 0:00-tól péntek 23:59-ig, illetve a készletek erejéig érhetőek el. Számos termék – elsősorban a szórakoztató-elektronika, okostelefon, IT és barkács, illetve háztartási nagy- és kisgép kategóriákból – lesz megvásárolható 10-től akár 75 százalékos engedménnyel.

 

„A Black Friday kapcsán a szokásos pénteki forgalom többszörösére számítunk. A tavalyi év tapasztalata alapján rendszerünk stabil, állni fogjuk a vásárlói rohamot. Webáruházunk zavartalanul üzemel a kiemelkedő időszakban, és idén is az összes megrendelést megfelelő időben ki fogjuk szállítani.” – mondta el Szigeti Ferenc, a Media Markt-Saturn Holding Magyarország Kft. online üzletágának vezetője.

 

A Media Markt az idei Black Friday alkalmával is jelentős forgalomnövekedésre számít. A vásárlói elégedettség érdekében a logisztika és a vevőszolgálat is megemelt létszámmal készül az ügyfelek kiszolgálására.

 

 

Néhány jótanács vásárlóknak:

 

Az ilyen akciók során hasznos, ha már előre regisztrálunk a webáruházba, illetve érdemes előre kinéznünk azokat a termékeket, amelyeket mindenképp meg szeretnénk szerezni. A feketeöves vásárlók akár a kívánságlistára is előre elmenthetik a vágyott termékeket, illetve mindenképp készítsük elő a bankkártyát is, hogy ne a fizetés pillanatában kelljen keresgélni.

  • Megosztom