Drámát és akciót ígér az AXN új sorozata

Less be az USA haditengerészetének elit körébe és kövesd a SEAL Team nem mindennapi kalandjait április 30-tól az AXN műsorán! Akció, dráma és szupertitkos bevetések minden mennyiségben. A SEAL Team tagjai nemcsak munkájukba engednek betekintést, hanem a magánéletük is terítékre kerül majd.

Az április 30-án 21 órakor debütáló sorozatban a Tier One csapat félelmet nem ismerve száll szembe a bűnözőkkel és terrorszervezetekkel annak tudatában, hogy ezzel nemcsak magukat, hanem családjukat is hatalmas veszélybe sodorhatják. Az elit csapat vezetője nem más, mint Jason Hayes, akit a Dr. Csontból és az Angel című sorozatból jól ismert David Boreanaz alakít.

“Egy okos fickó, aki meggyőződéssel, erővel, szenvedéllyel jár el” – mesélte David Boreanaz a karakteréről.

A csapat tagja Hayes bizalmasa és jobbkeze Ray Perry (Neil Brown Jr.), a sötét múltú Sonny (A.J. Buckley), a több nyelven beszélő második generációs SEAL tag, Clay Spenser (Max Thieriot) valamint a CIA-elemző Mandy Ellis (Jessica Paré) is, aki képes akár mindent feláldozni annak reményében, hogy megállítsa a terroristákat. A csapat nem hivatalos ,,anyukája”, azaz Davis (Toni Trucks) pedig a logisztikai irányításért és a felszerelésért felel. A sorozatban nemcsak a titkos küldetések kerülnek a fókuszba, hanem a csapattagok magánéletébe is betekintést nyerünk, hogyan birkóznak meg a mindennapi életveszéllyel és mit szólnak ehhez párjaik, gyermekeik.

SEAL Team első évad dupla epizódokkal április 30-án 21.00-tól az AXN műsorán.


Tags: , ,

  • Megosztom