Drámai valóság a TLC műsorán

Ez a különleges dokumentumfilm újabb bizonyítékokat tár fel Diana hercegnő máig kérdőjeleket felvető halálával kapcsolatban. Habár húsz éve, augusztus 31-én történt a tragédia, sokan nem tudták még feldolgozni a történteket. A TLC műsorára kerülő filmben többek között a hercegnő életrajzírója, Andrew Morton is megszólal az ellentmondásos balesettel kapcsolatban.

 

Andrew Morton, a Diana igaz története – saját szavaival és a Diana a szerelmet kereste című könyvek szerzője a tragikus eset szakértőjévé vált, mindent tud Diana hercegnő végzetes autóbalesetéről, ami egy emberként sokkolta a világot. Ő és még sok, a hercegnőhöz közel álló személy lép most a TLC kamerái elé a Diana – A tragédia nyomában című filmben.

 

A baleset napja egy olyan nap, amit senki nem fog elfelejteni, ahogyan magát a walesi hercegnőt sem. A TLC háromórás exkluzív dokumentumfilmje a végtelen népszerűségnek örvendő Diana igaz történetét meséli el szakemberek bevonásával, akik a Diana halála körüli összeesküvés-elméleteket és kérdőjeleket vizsgálják a hercegnő életének legfontosabb momentumainak és új bizonyítékoknak a központba állításával.

 

Diana nem csak humanitárius szerepvállalásáról és stílusosságáról ismert, hanem arról is, hogy újraértelmezte a királyi családban betöltött szerepét: a világ figyelemmel kísérhette, ahogyan egy félénk, fiatal lányból erős és független nővé vált és kialakította a saját uralkodói útját.

 

A Diana – A tragédia nyomában mélyebb betekintést enged a hercegnő életébe és azoknak az eseményeknek a sorába, amelyek végül a halálát okozhatták. A dokumentumfilm új részleteket oszt meg Diana kihívásokkal teli életéből, a nézők bepillanthatnak a királyi család mindennapjaiba és megismerhetik Károly herceggel való kapcsolatának mélyebb rétegit is de azt is megtudhatják, hogy milyen óvó édesanyja volt Diana.

 

A nézők exkluzív módon, a hercegnő életrajzírója, Andrew Morton tolmácsolásában hallhatják Diana történetét. De Morton mellett megszólalnak közeli barátai, Mary Robertson és James Colthurst, testőre Ken Wharfe, a királyi család életrajzírója, Ingrid Seward, a királyi történész, Kate Williams valamint két riporter is, Tamron Hall és Deborah Norville, akik mindketten keresik a válaszokat Diana rejtélyes halálával kapcsolatban.

 

A Diana – A tragédia nyomában című dokumentumfilmet a Jupiter Entertainment és az American Media készítette a TLC számára.

 

  • Megosztom