Door Tamás lett a Mediaworks vezetője

Door Tamást, a társaság értékesítési és marketing igazgatóját nevezték ki a Mediaworks Hungary Zrt. megbízott vezérigazgatójának. A cég azt is bejelentette, hogy Kázmér Juditot igazgatósági tagnak választották.

 

A Mediaworks Hungary Zrt. megbízta Door Tamást, a társaság értékesítési és marketing igazgatóját, hogy jelenlegi feladatai mellett töltse be a kiadócsoport megbízott-vezérigazgatói pozícióját – írja közleményében a médiacég. A most kinevezett Door Tamás néhány napon belül a második megbízott vezető a vállalatnál elődje, Katona Viktor még három napot sem töltött ebben a pozícióban, amikor egészségügyi okokra hivatkozva lemondott.

 

A társaságot előtte irányító Rónai Balázs azt követően döntött a távozás mellett, hogy a Mediaworks egyik napról a másikra megszüntette a Népszabadság kiadását és a lap internetes oldalát is lekapcsolta. A lap szerkesztősége szeretné elérni, hogy a vállalat eladja a Népszabadságot, amire egy eurós vételi ajánlatot tettek.

 

A Mediaworks ugyanebben a közleményben számolt be arról, hogy a mai nappal Kázmér Juditot a PLT-ben elfoglalt igazgatósági tagsága mellett, a Mediaworks igazgatóságának tagjává választották.

  • Megosztom