Dizájndíjat nyert az LG új OLED tévéje

Az LG termékeit 16 elismeréssel jutalmazták a világ egyik legelismertebb dizájnversenyén, az iF Design 2019 díjkiosztón, Münchenben. Az idén beérkezett, összesen 6 375 nevezés közül 66 készülék — köztük az LG OLED TV E9 modellje — kapott iF Gold díjat a verseny 67 tagú szakmai zsűrijének döntése alapján.

Az LG OLED E9 a képernyőnek még nagyobb helyet adó, különleges formavilága miatt részesült a verseny legrangosabb elismerésében. A magával ragadó látványt a tévé átlátszó üveggel borított alsó része, és a képernyőhöz képest jócskán hátrahúzott talpazat révén sikerült elérnie az LG mérnökeinek. Az iF bírái szerint az LG-nek egy olyan televíziót sikerült megalkotnia, ami minden tévédizájner álma: a készülékre tekintve olyan érzése támad a nézőnek, mintha a képernyő a levegőben lebegne.

Az idei iF Award díjkiosztón számos további OLED termék, így a világ egyetlen feltekerhető tévéje, az LG SIGNATURE OLED TV R, a vállalat 8K OLED tévéje és egy átlátszó kereskedelmi OLED-kijelző (Transparent OLED Signage) is elismerésben részesült. Az LG SIGNATURE OLED TV R egyedülálló tulajdonsága, hogy a képernyő képes a talpazatba visszatekeredve teljesen eltűnni, így használója további értékes teret nyerhet otthonában.

Dizájnerek és gyártók egyaránt azon igyekeznek, hogy a neves, 1953-ben alapított iF dizájnelismerést elnyerjék termékeik számára. Az iF (International Forum Design GmbH) egy hannoveri székhelyű szervezet, az iF Design Award pedig egyike a világ három legelismertebb dizánjversenyének, a Red Dot Design Award és az IDEA (International Design Excellence Award) mellett. Az iF Design Award egyet jelent a kiváló minőségű dizájn és az ügyféligények kimagasló kiszolgálásának elismerésével, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a vállalat védjegyével ellátott termékek kategóriájuk legmagasabb szintjét képviselik.

iF Gold Award díjnyertes:

LG OLED E9 TV

iF Design Award díjazott termékek:

LG SIGNATURE OLED TV R (R9 modell)

LG SIGNATURE 8K OLED TV (Z9 modell)

LG OLED C9 TV

Transparent OLED Signage (55EW5F modell)

UltraWide 32:9 monitor (49WL95C modell)

LG Gram laptop (17Z990 modell)

LG Audio (AJ7 modell)

SL9 hangprojektor

LG HU85L 4K CineBeam lézerprojektor

LG GBB569NSAFB alulfagyasztós hűtőszekrény

SIGNATURE konyhai kínálat: indukciós főzőlap, gőzsütő és kávéfőző

LG HomeBrew kapszulás sörfőző – felhasználói felület

LG Sensor Connect applikáció

LG Global Store Management ismertető füzet

  • Megosztom