Divatimádókat keres a Sony Max

A Stíluspárbaj második évada megújult díszlettel és vadonatúj kihívásokkal indul ősszel a Sony Max-on. A trendek közötti eligazodásban továbbra is Lakatos Márk segít. A válogatás elkezdődött, október 10-ig várják a jelentkezőket.

 

Elkezdődött a Stíluspárbaj második évadának castingja! Te is divatimádó vagy és vásárolni is szeretsz? Akkor nincs más dolgod, csak jelentkezni a műsorba! A Stíluspárbaj szereplői a játék elején borítékot húznak, az abban található összegből költhetnek egy-egy szettre és mutathatják meg az ország legismertebb stylistjának, Lakatos Márknak, hogy mennyire egyedi, trendi és persze stílusos összeállításokkal tudnak előrukkolni a heti tematikát szem előtt tartva. A játékosok a vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának, azonban mindössze két óra áll rendelkezésükre, hogy mindennel elkészüljenek.

 

Nem rejted véka alá a véleményedet? Nem is kell, a műsor zárásaként a divatmániások külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és egymást is pontozzák! Márk a hét fő eseményén, a divatbemutatón értékeli majd a teljesítményeket, ahol kiderül, hogy ki nyeri a kétszázezer forintos heti fődíjat. Vajon kinek van a legjobb ízlése?

 

Ha érdekel a divat, nem rettentenek el a kihívások és szívesen megmutatnád magad a képernyőn, akkor jelentkezz az ország legtrendibb műsorába és Lakatos Márk segítségével bebizonyíthatod, hogy Te vagy a legstílusosabb!

 

Jelentkezz a Sony Max weboldalán 2017. október 10-ig!

  • Megosztom