Díjeső a Samsungnál

Elhalmozták különböző díjakkal a múlt héten zárult Las Vegas-i szórakoztató elektronikai kiállításon (CES) a Samsungot, a cég több mint száz elismerést söpört be. Többek között olyan fő kategóriákban kapott díjat a vállalat, mint az otthoni szórakoztatás, a háztartási berendezések, a mobil és az Internet of Things (IoT).

 

A Samsung idén 38 CES 2016 Innovációs Díjat is magáénak tudhat, köztük például a legjobb televíziós innovációért járó elismerést. Emellett több, mint 60, a CES Legjobbja díjat is kaptak a vállalat megoldásai.

 

A dél-koreai cég díjnyertes termékei között van a KS9500 SUHD TV. A CES-en bemutatott SUHD TV-k a világon egyedüliként kadmiummentes, 10 bites nanokristály kijelzővel készültek, így minden eddiginél valósághűbb képélményt, lenyűgöző fényerőt, kivételesen éles kontrasztokat és a Samsung eddigi készülékei közül a legélethűbb színeket jelenítik meg. A KS9500 SUHD TV mindezen felül a világ első keret nélküli ívelt képernyős tévéje, amely tökéletes vizuális és esztétikai élményét nyújt.

 

Elismerést kapott a Samsung Family Hub hűtője is, ami egyszerre több dologra is képes: összeköti a családot, rendszerezi az élelmiszereket és a háztartás feladatait, és még szórakoztat is. Legpraktikusabb újítása, hogy a belsejébe szerelt három, kiváló minőségű kamera minden alkalommal, amikor becsukódik az ajtó, képeket készít a belsejéről. Ezek a képek aztán az okostelefonunk segítségével bármikor visszanézhetők, például vásárlás közben. A hűtőszekrény egyfajta digitális családi irányítóközpontként is funkcionál, hála a jobb felső ajtajára helyezett 21,5 colos Full HD LCD kijelzőnek.

 

Díjazták a cég új táblagépét, a Galaxy TabPro S-t is. A Samsung legújabb tabletjében világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyű tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

  • Megosztom