Díjazták a Szentkirályit

A Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize világdíjas lett a június 3-4. között, Athénban rendezett Monde Selection eseményen. A 80 országból pályázó több mint 3000 termék közül a Szentkirályi szénsavas és az enyhe ásványvize Pálmalevelekkel Díszített Aranymedált (nagyarany, grand gold), a szénsavmentes terméke pedig aranyérmet (gold) kapott.

A félévszázados múltú brüsszeli Monde Selection független minőségértékelő intézet ebben az évben (június 3-4. között) Athénban rendezte meg az élelmiszerek és nem élelmiszerek (alkoholos és alkoholmentes italok, szilárd élelmiszerek, kozmetikumok, stb.) nemzetközi találkozóját és kiállítását, valamint a Monde Selection által meghirdetett verseny díjátadó gáláját. Ezen a rangos eseményen 80 ország több mint 3000 terméke mutatkozott be és mérette meg magát a versenyben, amelyet több hónapos vizsgálat előzött meg a termékek íz, illat, állag, látvány, valamint a mikrobiológiai analízis során ellenőrzött belső összetevők tekintetében.

 

A világ vezető márkáit bíráló intézet szakzsűrije három kiemelkedő díjat ítélt a Szentkirályi által nevezett termékek mindegyikének: a szénsavas és az enyhe ásványvíz – kategóriáik legjobbjaiként – a kiemelkedő minőség legnagyobb elismerését, a Pálmalevelekkel Díszített Aranymedált, más néven nagyaranyat (grand gold), a szénsavmentes termék pedig aranyérmet (gold) kapott.

 

„A ma elnyert három aranyérem ismét nagy öröm számunkra, hiszen nem csak cégünknek, hanem az országnak is dicsőséget jelent. A kezdeti nehézségek mellett kitartóan harcoltunk és folyamatosan küzdünk a minőségi ásványvíz-fogyasztási kultúra hazai elterjesztéséért, így ezek a nemzetközi szakmai elismerések is erősítenek bennünket hitünkben.” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője a díjátadó gálát követően, majd hozzátette: ez a negyedik év, amikor a Monde Selection zsűrije az ásványvizek „világválogatottjába” választotta a Szentkirályi termékeit és bízik abban, hogy a márka pozíciója ennek köszönhetően tovább erősödik Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt.

  • Megosztom