Díjazták a Music FM-et

Két kategóriában is díjazott lett a 89.5 Music FM „Az Év Honlapja” idei megmérettetésén. A többszáz nevezett honlap közül a rádió weboldala hozta el a közönségdíjat, a legjobb applikációk kategóriában pedig különdíjjal jutalmazta a szakma a csatornát.

 

Mintegy 300 pályázó mérettette meg magát az idei, „Az Év Honlapja” versenyen, az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ahol két kategóriában is díjat hozott el a 89.5 Music FM. A fiatal felnőttek közt rendkívül népszerű csatorna honlapja kapta idén a verseny közönségdíját. A “mobil marketing megoldások” kategóriában pedig a szakma különdíját hozta el a rádió applikációja, mely a zsűri szerint “tökéletes megoldása egy rádiós applikációnak”. “A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk az on air szolgáltatás mellett az online megjelenések fejlesztésére. Köszönet azért, hogy a törekvéseinket a közönség és a szakma is egyaránt értékeli” – mondta Kiss Anikó, a 89.5 Music FM vezérigazgatója.

 

A www.musicfm.hu – melynek havonta 1.2-1.5 millió egyedi látogatója van – a jelen funkciókkal és design-nal 2012. augusztusában, az applikáció 2013. júliusában indult. Mindkét felület – a megjelenés és a funkciók is – Soós Edwin, a 89.5 Music FM korábbi kreatív vezetője ötlete alapján és irányítása mellett készültek, Bácskai Balázs (Kurioz Kft.) kivitelezésében, Hernádi Tamás, Rusznyák Gábor, Plesoczky István, Gesztelyi Olivér és Nagy Attila közreműködésével.

 

A weboldal és az applikáció naprakész tartalmáért Hejja Anett, a 89.5 Music Fm online főszerkesztője felel.

  • Megosztom