Díjazták a legjobb tévés teljesítményeket

A mi kis falunk, az Exatlon, a Cápák között, Ördög Nóra, Till Attila és Nagy Ervin is a díjazottak között volt a Televíziós Újságírók Díja gálán. Eredetileg márciusban adták volna át az elismeréseket, de a járvány miatt többször is halasztani kellett az eseményt.

Az RTL Klub műsorai 7, a TV2 három, a Duna 1 és a Sony Max is 1 elismerést gyűjtött be a tegnap esti gálán. Az eseményt a Budapest Music Centerben rendezték meg, a korábbi évekhez képest a járványügyi helyzet miatt csökkentett résztvevőszámmal, többek között a maszkviselést kötelezővé tevő, kiemelt egészségügyi óvintézkedések mellett zajló esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt.

Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán szeptember 10-én este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Till Attila kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, ByAlexet a zsűritag kategóriában díjazták, Balsai Móni és Nagy Ervin a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Anger Zsoltot pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

A 24.hu beszámolója szerint a gálán többször is előkerült a Színház- és Filmművészeti Egyetem körüli helyzet, Nagy Ervin és Till Attila is szóba hozták az ügyet, előbbi „Free SZFE” feliratú pólóban jelent meg.

A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb a legjobb tévés teljesítményeket.

2020-ban a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású showműsor

X-Faktor (RTL Klub)

 

Legjobb vetélkedő

Exatlon Hungary (TV2)

 

Legjobb reality

Cápák között (RTL Klub)

 

Legjobb gasztro reality

Gasztroangyal (Duna)

 

Legjobb talkshow

Lakástalkshow (Sony Max)

 

Legjobb zsűritag

ByeAlex (RTL Klub – X-Faktor)

 

Legjobb női műsorvezető

Ördög Nóra (TV2)

 

Legjobb férfi műsorvezető

Till Attila (TV2)

 

Legjobb sorozat

A mi kis falunk (RTL Klub)

 

Legjobb színésznő

Balsai Móni (RTL Klub – Alvilág)

 

Legjobb színész

Nagy Ervin (RTL Klub – A Tanár)

 

Legjobb mellékszereplő

Anger Zsolt (RTL Klub – A Tanár)

  • Megosztom