Díjazták a leginspirálóbb nőket

Harmadik alkalommal díjazta az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu. Az olvasók idén rekordszámú szavazatot adtak le a hét kategória huszonegy jelöltjére. A győztesek között gyermekorvos, csokoládémester és kajakos is található.

A Femcafe.hu, a piac meghatározó női portálja 2018-ban hívta életre az Inspiráló Nők Estjét, hogy olyan ösztönző nőket állítson reflektorfénybe, akik teljesítményükkel, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. A hét kategória 3-3 jelöltjének kiválasztása idén is a jelölőbizottság feladata volt, amit Kovács Ági, Zséda, Nánási Pál és a portál főszerkesztője, Sajószegi Veronika alkottak. Az olvasók közel egy hónapon keresztül voksolhattak a Femcafe.hu oldalon a nomináltakra. A lelkesedésük minden eddiginél nagyobb volt, több, mint hatvanötezer szavazatot adtak le a huszonegy jelöltre.

A kategóriák győzteseit csütörtökön este, a Várkert Bazárban megtartott elegáns gálaesten hirdette ki Ördög Nóra és Kasza Tibor, a rendezvény két műsorvezetője. A programot olyan sztárfellépők színesítették, mint Wolf Kati, Balázs Fecó, aki Janicsák Vecával duettezett, a Virtuózokból megismert TanBorEn Trió és három csodálatos díva, Dér Heni, Király Linda és Tolvai Reni.

A társasági eseményen ezúttal is rengeteg híresség, közéleti szereplő vett részt, akik a hivatalos ceremónia után együtt ünnepelték az inspiráló nőket. A díjátadóról készült televízió műsort március 15-én láthatják a SuperTV2 nézői.

A díjazottak

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Nagy Zsófia – A Fűszeres Lány

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Horváthné Dr. Tajti Zsanett – Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány kuratóriumi elnöke, „Tündéri doktornéni”

A leginspirálóbb designer: Németh Edina – papír installáció tervező

A leginspirálóbb vállalkozó: Zala Judit – csokoládémester

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Lucz Dóra – Európa-bajnok kajakos

A leginspirálóbb fiatal tehetség: Dr. Farkas Alexandra – Táj- és környezetkutató, tudományos újságíró

A leginspirálóbb civil teljesítmény: #nemluxustaska – Cserta Szandra, Kovács-Pálffy Anna, Huszka Ági

A Bors napilap különdíját Dr Tajti Zsanett kapta.

  • Megosztom