Díjazták a Graylinget

A Grayling nyerte el a 2019-es év Public Affairs Tanácsadó Ügynökségének díját a Global SABRE Awards Washington D.C.-ben tartott gálaestjén.

Az ügynökség az elismerést a public affairs terén megvalósított, különösen az európai régióban jelentős növekedéséért, valamint a világszerte erős stratégiai partnerkapcsolatok kiépítéséért kapta, amelyeknek köszönhetően az ügynökség kiemelkedő megoldásokat tud biztosítani nemzetközi ügyfelei számára – derül ki a cég közleményéből.

„Nagyon büszkék vagyunk, rendkívül megtisztelő, hogy megkaptuk ezt a rangos díjat” – mondta Russell Patten, a Grayling Public Affairs elnöke. – „Büszkék vagyunk, mert a legjobb tanácsadóink és természetesen ügyfeleink nélkül ma nem lennénk itt. Ez a díj az ügyfeleinknek nyújtott munka minőségét tükrözi, amelynek középpontjában a megalapozott kutatás, a stratégiai látásmód, az ügyfelek igényeinek megértése, és a hosszú távon is mindenki számára előnyös megoldások iránti elkötelezettségük áll.”

“Munkatársaink szakértelme és széleskörű tapasztalata páratlan értéket képvisel ügyfeleink számára, akik gyakran országhatárokon átnyúló kihívásokkal találják szemben magukat” – mondta el Ben Petter, a Grayling 11 közép-kelet-európai irodáját felügyelő igazgatója. – “Az a tény, hogy a kampányokat több piacon egyidejűleg is koordinálni tudjuk, sokkal többet jelent ügyfeleinknek, mint az egyes országokban külön-külön folytatott tevékenységek összesítve.”

A Grayling idén már elnyerte az EMEA Public Affairs Tanácsadó Ügynökségének díját. Az európai PA csapatok a szakterület egyik legfontosabb megmérettetésén, a „Public Affairs Awards Europe” versenyen elnyerték az Év Brexittel kapcsolatos kampányának díját (2018) és az Év PA Ügynökségének díját is (2016).

  • Megosztom