Díjazták a COOP-ot

A Magyar Franchise Szövetség zsűrije a COOP Gazdasági Csoport elmúlt években zajló ismételt boltmegújítási programját, technológiai, energiahatékonysági és logisztikai beruházásait, valamint merchandising tevékenységének fejlesztését „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” címmel ismerte el. Az újonnan alapított „Az Év Multi-brand Franchise Átvevője” kategóriában elsőként, a CO-OP Star Zrt. vehetett át díjat, amellyel a társaság a COOP és a Fornetti brand működtetésében elért eredményeit értékelték.

“A Magyar Franchise Szövetség 13 éve alapította és ítéli oda tagjai között a legsikeressebeknek járó elismeréseit, amelyeket minden év elején egy nagyszabású gálaesten ad át az arra érdemeseknek. Kezdetben két kategóriában – „Az Év Franchise Hálózata” és az „Év Franchise Átvevője” – osztották ki a díjakat, ám a halózatok által bemutatott eredményeknek köszönhetően kialakult az igény a sokrétűbb megmérettetésre, így bővült ki évről-évre a díjazási rendszer további hálózati és átvevői kategóriákkal” – mondta Dr. Mandel Katalin. A Magyar Franchise Szövetség főtitkára hozzátette: az évek során növekvő pályázati részvétel alapján azt látjuk, hogy mint „a biztos vállalkozás receptje” számos vállalkozó bízik a franchise forma lehetőségeiben és azokat kiaknázva sikert tudnak elérni.

A szövetség az idei gálaesten a tavalyi kiírás alapján immár 10 kategóriában osztotta ki szakmai elismeréseit, amelyek közül kettőben is a COOP aratott sikert. A COOP Gazdasági Csoport a hálózat hatékonyságának növelése érdekében az elmúlt években végrehajtott átfogó fejlesztéseit „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” címmel ismerték el. Az előző évekhez képest két új átvevői kategória is megjelent: „Az Év Multi-unit Franchise Átvevője”, amely egy átvevő hálózatának bővítését díjazza, valamint „Az Év Multi-brand Franchise Átvevője” amely pedig több franchise brand átvételét és sikeres működtetését értékeli. Utóbbi átvevői kategóriában elsőként a CO-OP Star Zrt. vehetett át a díjat, a COOP és a Fornetti brand sikeres működtetésében elért eredményeiért.

  • Megosztom