Díjat osztott a JóAutók.hu

Több mint ezer autó adásvételhez kapcsolódó vásárlói vélemény alapján hirdette ki második alkalommal az Év Használtautó-Kereskedése díj eredményeit a JóAutók.hu.

Az ügyfelek pozitív visszajelzése komoly érték, különösen azoknak az autókereskedőknek, akik tevékenységüket tisztességes keretek között, hosszú távra tervezve végzik. Az Év Használtautó-Kereskedése díjjal az ilyen felelősen működő vállalkozók munkáját támogatja Magyarország első ellenőrzött használtautó piactere, a Wallis csoporthoz tartozó JóAutók.hu. Az immáron második alkalommal megítélt elismerések célja, hogy valós autókereskedelmi ügyleteken és vásárlói visszajelzéseken alapuló példákkal erősítse a használtautó-értékesítők iránti vásárlói bizalmat. A piaci visszajelzések alapján odaítélt Év Használtautó-Kereskedése díjban részesülő kereskedők céges és szakmai háttere rendezett, minden általuk közzétett hirdetést, az autók előéletét igazoló dokumentumokat adminisztrátorok ellenőriznek. A JóAutók.hu 2017 óta meghatározó és dinamikusan növekvő szereplője a magyar online autókereskedelmi piacnak. Az oldal célja, hogy hatékonyan kapcsolja össze a biztonságorientált autóvásárlókat a tisztességes eladókkal.

A Jóautók.hu négy régióban (Nyugat-, Közép- és Kelet-Magyarország, valamint Budapest) osztotta ki az Év Használtautó-Kereskedése 2018 elismeréseket a legjobb és legtöbb értékelést kapott használtautó-kereskedők között. Ennek alapján a tavalyi eredményeket alapul véve a díjazottak:

Év Használtautó-Kereskedése 2018 Nyugat-Magyarország: Lővér Autó Kft. (Sopron)

Év Használtautó-Kereskedése 2018 Közép-Magyarország: Gedeon 72 Bt. (Sóskút)

Év Használtautó-Kereskedése 2018 Kelet-Magyarország: Globe-Auto Kft. (Mezőkövesd)

Év Használtautó-Kereskedése 2018 Budapest: Affix 2002 Kft. (Budapest)

Az ügyfelek tavalyi vásárlói visszajelzései alapján nagyon jó ügyfélértékeléseket kaptak, így kiemelten ajánlott kereskedések:

Nyugat-Magyarország: Car Expressz Kft., EU Autó Kft., Men’s Car Kft., Bálint Agro Kft., RGJ Autó Kft.

Közép-Magyarország: Ke-Or Car, Good Life Car, 4 Motors Kft.

Kelet-Magyarország: Auto-Sedan Kft., Expressive Automobil Kft.

Budapest: Autócentrum Római, Gut Car Autó, Autó-Quartett Kft., M5 Délpesti Autóudvar

  • Megosztom