Keresik az év bankját

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Magyarországon működő, lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok legrangosabb seregszemléjét, a Mastercard – év bankja versenyt. A megmérettetés célja ezúttal is az, hogy a bankszakma és az ügyfelek figyelmét egyaránt felhívja a hazai pénzintézetek kiemelkedő eredményeire, újításaira és fogyasztóbarát szolgáltatásaira. Idén egy olyan új kategóriában is versenyezhetnek a bankok, amelyben a digitális ügyfélélmény növelését és az új digitális szolgáltatások bevezetését díjazzák.

„Az idei év minden nehézség ellenére különleges számunkra, hiszen tizenötödik, jubileumi alkalommal rendezhetjük meg a Mastercard – év bankja versenyt. Számos újdonsággal készülünk a programra és a díjátadóra. A tőlünk megszokottakhoz híven ezúttal is indítottunk egy új kategóriát, amely 2020 kiemelten fontos témájához, a digitális szolgáltatásokhoz és a digitális ügyfélélményhez kapcsolódik. Azon bankok jelentkezését vártuk, amelyek olyan digitális innovációkat vezettek be az elmúlt egy évben, amelyek segítségével ügyfeleik biztonságosan, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen intézhették banki ügyleteiket bárhol, bármikor – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

„Az év bankárát” a hagyományokhoz hűen idén is a bankárok szavazatai alapján választják ki, míg a többi kategória esetében neves szakemberekből álló zsűri jelöli ki a végső győztest. Az „Év bankja” kategóriában a zsűri nem csak a témában benyújtott pályázatot veszi figyelembe, de a további kategóriákban nyújtott teljesítményt is. Így a végső sorrend egy átfogó képet ad a bankszektor legjobbjairól.

A versenyen induló 17 pénzintézet a www.evbankja.hu honlapon pályázhatott 2020. október 2-ig. A független, szakmai zsűri tagjai is ezen a felületen értékelik majd az idén beérkezett 70 pályázatot. A versenyen kifejezetten bankkártya termékkel nem lehetett nevezni egyik kategóriában sem, ami garantálja a verseny pártatlan jellegét és a fő támogató Mastercardtól való függetlenségét.

Az idei év legjobbjait 2020. november 19-én este hirdetik ki. A kategóriák győztesei egy éven át használhatják a „Mastercard – év bankja 2020” emblémát és megnevezést.

  • Megosztom