Digitális vonalon erősít a Próbakő

Digitális részleget hozott létre a Próbakő Kommunikáció, a csapat élére Mucsi Márton digitális média szakértő, a Ludwig Múzeum korábbi közösségi média menedzsere került. A stratégiai lépéssel a nemzetközi Worldcom PR Group-hoz tartozó ügynökség célja az eddigi digitális szolgáltatások erősítése, valamint új tevékenységek elindítása.

A társaság az elmúlt évek során folyamatosan szélesítette tevékenységi körét: a klasszikus PR-hez tartozó feladatok mellett évek óta nyújt többek közt social media, online content marketing és digitális hirdetéskezelési szolgáltatásokat ügyfelei részére. Az új divízióval ezen tevékenységi körök erősítése, valamint újak bevezetése a cél. A közeljövőben ugyanis a közösségi média kampányok mellett digitális tréningeket is tartanak majd, elsősorban hazai kis- és középvállalkozások számára.

„A PR szakma folyamatos változáson megy keresztül, határvonalai egyre inkább elmosódnak. Elengedhetetlen lépést tartani ezzel a fejlődéssel, ezért is döntöttünk úgy, hogy digitális munkáink külön divíziót érdemelnek, és ezzel párhuzamosan kidolgoztuk a hazai vállalkozásoknak szóló tréningcsomagunkat is. Munkánk során számos olyan ügyféllel találkoztunk, akik ugyan felismerték a különböző digitális szolgáltatások fontosságát, mégsem volt lehetőségük ügynökségre bízni azok elvégzését. A tréningekkel nekik szeretnénk segítséget nyújtani” – mondta el R. Nagy András, a Próbakő alapító-ügyvezetője.

Az új részleg élére Mucsi Márton került, aki több mint 10 éves digitális kommunikációs tapasztalattal rendelkezik. A Ludwig múzeumban töltött hét év alatt a múzeum social media felületeinek folyamatos kezelése mellett dolgozott többek közt online kommunikációs stratégiák kidolgozásán, egyes kiállítások interaktívvá tételén, illetve kétszer is közreműködött a LUMU honlapjának és blogjának megújításán.

  • Megosztom