Digitális forradalom a BrandManiában

A COVID-járvány még jobban felgyorsította a pénzügyi szektorban már amúgy is megindult digitális forradalmat, a BrandMania stábja pedig annak járt utána, hogy mit tapasztaltak a hazai piaci szereplők. Az RTL Klub magazinműsorának heti adásában a jövőnket meghatározó technológiákról is szó lesz.

Bankszámlanyitás online, biztosítási kárrendezés okosmobillal, hitelfelvétel telefonon keresztül – az előrejelzésekben már 2020 előtt is szerepelt, hogy érkeznek és tömegesen elterjednek ezek a megoldások, azonban a COVID-járvány látványosan felgyorsította a megjelenésüket. A pénzügyi szektorban néha mindössze hetek alatt jöttek ki az innovatív megoldások a személyes találkozások nélkül is igénybe vehető szolgáltatásokra, és alaposan felgyorsult a döntéshozás is a hagyományosan nehezen mozduló bankoknál, biztosítóknál.

A BrandMania stábja ezúttal azt járja körül, hogy mi minden változott a pénzügyek területén az elmúlt egy évben, hogyan pörgette fel a szegmens digitalizációját a COVID és milyen újítások jöhetnek még.

A műsor második részében sem szakad el a technológiától és a digitalizációtól, szó lesz többek között arról, hogy az 5G hogyan formálja majd át az életünket és persze arról is, hogy az egyre fejlettebb intelligens eszközöket mire használjuk majd.

BrandMania ma éjjel 0:40-kor az RTL Klubon.

  • Megosztom