Digitális fejlesztések terén erősít az EY

Új associate partner csatlakozott Magyarország egyik vezető tanácsadó cégéhez. Ormosi Viktor az informatikai szektorban, elsősorban az üzleti transzformáció területén szerzett felsővezetői tapasztalatot, szeptember óta a digitális fejlesztésekben segíti az EY ügyfeleit.

Ormosi Viktor több mint húsz éves szakmai pályafutása során az informatika és a digitalizáció területén töltött be kulcspozíciót, vezető multinacionális informatikai vállalatoknál. Jelentős tapasztalatot szerzett hazai és nemzetközi cégek számára nyújtott komplex digitalizációs és üzleti transzformációs projektek végrehajtásában. A mérnök és közgazdász végzettségű, valamint felnőttképzésben MBA és PhD fokozattal is rendelkező szakember az EY technológiai tanácsadással foglalkozó csapatát erősíti.

A Magyarországon idén harminc éves tanácsadó cég munkatársainak száma dinamikusan növekszik. Két év alatt több mint száz fővel bővült a vállalat, amely mára közel 700 embert foglalkoztat főállásban, és további bővülést tervez a 2020. június 30-ával végződő pénzügyi évben.

  • Megosztom