D. Tóth megtalálta az irányt

Nem volt könnyű belerázódnia a DTK Show vezetésébe, de mostanra beletanult a munkába. A nyáron ismétlő válogatásokkal jelentkezik a műsor.

A terhessége után az élete második legkeményebb kilenc hónapjához hasonló megpróbáltatásként élte meg D. Tóth Krisztina a tévéműsorának első szériáját. „Noha nem ment minden gördülékenyen a kezdetekben, jó érzésekkel zártam a DTK Show első évadját, a végén egy sikeres szezont zártunk” – nyilatkozta a tévés az Origónak. A műsorvezető szerint az első hetekben ástak magunk alá egy gödröt, amiből nehézkes volt kimászni, de az évad második felében egyre magasabb nézettséget hozott a műsor. D. Tóth Krisztina büszke arra, hogy a 18 és 49 év közötti korosztályban megduplázták a műsorsáv nézettségét.

Elmondása szerint jobban bírja a kritikát, mint a dicséretet, saját tapasztalatai mellett szívesen tanul mások észrevételeiből. Rájött, hogy a műsornak elsősorban olyannak kell lennie, mint amilyen ő, mivel a nevét adja hozzá. “Nehéz volt átállni a híradózás után a közvetlen beszélgetésekre. A kezdést követően körülbelül két hónap múlva jött el az a pont, mikor éreztem, ez lesz az irány, amit képviselni szeretnék” – mondta D. Tóth.
Az origós interjúból kiderül, hogy a DTK Show nyáron sem tűnik el az M1 képernyőjéről, három válogatás-adást láthatnak a nézők DTK Arcok címmel, az elsőt július 7-én adták le. A műsor a 18-49 éveseknél 6,6 százalékos, a teljes lakosságnál pedig 14,9 százalékos közönségarányt ért el. Ez szám szerint 71 ezer, illetve 481 ezer nézőt jelent, magyarán a műsor jobban teljesített az M1 átlagánál.


Tags: ,

  • Megosztom