Csecsemőkkel forgatott az RTL műsorvezetője

Gyerekzsivajtól volt hangos az RTL Klub stúdiója kedden a 4N4LN – A családi játszma című műsor promójának felvételén. Sebestyén Balázs az új vetélkedőt népszerűsítő promófilmben alig fél éves kis kollégákkal lesz látható a televízió képernyőjén. A Négyen négy ellen nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott vetélkedő, melyben két híresség és családtagjaik küzdenek majd egymás ellen.

Ebben a műsorban a játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

A műsor készítői 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhatott. A játékosok feladata az, hogy rájöjjenek, mik voltak a kérdésekre adott leggyakoribb válaszok.

A négyfős csapatok családtagokból, rokonokból, közeli barátokból állnak. A csapat élén a csapatkapitány, egy híres ember áll. De a játékban nemcsak, ő hanem csapattársai is aktívan részt vesznek, közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen.

  • Megosztom