Csapatnak a márkák a Szigeten

A Sziget Fesztivál a hatalmas buli mellett az idén is kiváló lehetőséget nyújt a márkáknak, hogy bemutatkozzanak a nagyközönségnek.

 

Buli a Mercedesszel

Az idén is különleges installációval várja a Mercedes-Benz a Sziget Fesztivál VIP-részlegébe a látogatókat, amelynek fókuszában a márka új generációs kompakt autója, az idén debütált A-osztály áll. A vendégek egy 8,5 méter magas, A betűt formáló kapun juthatnak be, ahol a hazai gyártású A-osztállyal 4 méter magasan a fesztivál területére panorámát nyújtó teraszon készíthetnek fotókat – háttérben a nagyszínpaddal.

A Mercedes a hangulatról is különleges programelemekkel gondoskodik. Esténként a Mercedes-Benz pickup, az X-osztály platóján kialakított dj.-pultból szólnak a legnevesebb előadók slágerei. Ugyanitt péntek este egy különleges, 60 perces buli lesz a Mercedes-Benz VIP fő attrakciója, amelynek során Lotfi Begi a hazai zenei élet legmenőbb előadóival együtt egy erre az estére összeállított produkcióval szórakoztatja a közönséget. A vizuális élményt a dj.-pulttá varázsolt X-osztály mellett egy eddig nem látott, LED-függönyre vetített látványshow fokozza.

 

Videodiszkó a Slágernél
A Sláger FMnél a hallgatók személyesen találkozhatnak kedvenceikkel a Szigeten. Minden este számtalan hazai előadó, valamint külföldi zenekarok is szórakoztatják majd a közönséget. Továbbá egy igazi közönségkedvenc show-elem is fémjelzi majd a Sláger FM bulijait.

„A program kínálatából kiemelném a Brazíliából érkező Regina és a német Brooklyn Bounce fellépését, a hazai vonalat pedig többek közt a Kerozin, a Help, a Bon-Bon, a Groovehouse, a Shygys, az Ámokfutók, Csordás Tibi/Fiesta, az UFO, a Bestiák/Miss Bee, a Desperado, a Splash és V-Tech/Kefír képviseli. Az örök nagy slágerek szerelmeseinek videodiszkóval is készülünk” – árulta el a rádió vezérigazgatója, Ürge Dezső.

 

Karrier-tanácsadás a BP-nél
A Sziget Fesztiválon bárki kérhet tanácsot a BP szakértőitől és megtapasztalhatja a cégen belüli hangulatot, miközben egy felejthetetlen karaokeélményben lehet része Európa egyik legnagyobb fesztiválján. „Arra buzdítjuk a fesztiválozókat, hogy látogassák meg a BP standját az esemény ideje alatt, ismerjenek meg minket, képzeljék el, hogy nálunk találják meg a helyüket, majd bulizzanak egyet velünk ott a helyszínen” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

A BP Sing-Along aktivitás keretében Kállay-Saunders András és Lola mesélt a cég munkavállalóinak az ő énekesi pályafutásuk és British Petrolra jellemző karrierépítés közötti hasonlóságokról. „A zenészvilágban is látjuk azt, hogy a fejlődés iránti elkötelezettség és az új kihívások milyen mértékben járulnak hozzá a sikerekhez – mint Lola kitartása amivel énektanárnál képzi hangját még ma is vagy András esetében a tehetségkutatók és az Eurovíziós dalverseny próbatételei. Ugyanígy, nálunk a BP-nél, mi is próbálunk minden olyan eszközt és lehetőséget biztosítani a munkavállalóink számára, amelyek segítik őket a szakmai és személyi fejlődésben, valamint a karrierlehetőségek felismerésében és kihasználásában” – fejtette ki Knezevics Viktor.

 

A HungaroControl lehozza az eget a földre

A HungaroControl Terminálban működő #ctrlAiR játék betekintést enged a laikusok számára a láthatatlan gépezetként működő légiforgalmi irányításba és teret ad arra, hogy a fesztiválozók maguk is megtapasztalják a szakma összetettségét.

 

A HungaroControl Zrt. lehozta az eget a földre 2018-ban és egy olyan terminált épített, amelyben minden fesztiválozónak a játéktere lehet a légtere és kipróbálhatja magát légiforgalmi irányítóként vagy épp pilótaként.

 

A játéktér a légteret idézi, melyben 3-5 fős csapatok indulnak útjukra. A #ctrlAiR célja, hogy a játékosok összegyűjtsék a csapatuk színével megegyező fényekért járó pontokat, de közben elkerüljék az ütközéseket. Ha okosan játszanak, sok pontot szerezhetnek, mellyel ők lehetnek a kör legjobb csapata és ajándékban részesülnek. Csapatmunka, bizalom és koncentráció szükséges a játékhoz, ahol a hirtelen felhősödéstől sem szabad megijedni.

  • Megosztom