Csaknem 40 vb-selejtező egy hét alatt a Sport TV-n

Március 24-31. között a vb-selejtezők történetében először rendeznek egy FIFA-héten három fordulót. A Sport TV ebből az időszakból 38 válogatott mérkőzést tűz képernyőre a ránk váró napokban, ezeken láthatjuk Európa legjobb labdarúgóit.

Ismét a válogatott futballra figyelnek a szurkolók Európában. A nemzeti csapatok feszített tempóban megkezdik küzdelmüket a 2022-es vb-n való részvétel jogáért. A legnagyobb sztárok és legerősebb európai válogatottak harcra készek, hogy egy hét alatt 3 fordulót is lejátsszanak.

Az 55 csapatot 10 csoportba sorsolták, így kialakult 5 db ötös és 5 db hatos csoport. A 10 fordulót március 24. és november 16. között vívják. 3-3 forduló lesz márciusban és szeptemberben, 2-2 októberben és novemberben, míg a pótselejtezőkre jövő márciusban kerül sor.

Természetesen rangadókból nem lesz hiány az első három fordulóban (március 24-31.), a Sport TV-n szépen sorban feltűnnek majd Európa legjobb válogatottjai. Láthatjuk a vb-címvédő franciákat, a 2016-os Európa-bajnok portugálokat, de a franciák mellett a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe jutó Olaszország, Spanyolország és Belgium is feltűnik, akárcsak a tradicionális futballnagyhatalmak, mint Németország, Anglia vagy Hollandia. Nem lesz hiány válogatott futballból, hiszen összesen 38 mérkőzést tűz képernyőre a Sport1 és Sport2 a ránk váró napokban.

A vb-selejtezők tévés menterendjét itt nézheti meg.

  • Megosztom