Búzamezős reklámfilmmel jön a Győri

Új imagefilm készítésére kérte fel a Győri Édes a HPS csapatát. A megújított TV spottal a márka célja a kommunikációs csend megtörése és a magas márkaismertség további fenntartása volt. A film már megtekinthető a kereskedelmi csatornákon.

A kreatív koncepció kidolgozásánál a fő szempont az volt, hogy hangsúlyozzák a termék USP-jét, a 100%-ban természetes eredetű összetevőket. Ezzel összhangban egy olyan klasszikus, családias hangulatú és nem utolsó sorban természetes képi világú reklámfilmet álmodtak meg a HPS szakemberei, amely egyszerű és közérthető módon adja át a kulcsüzenetünket: a Győri Édesben ott rejlik a természet.

A forgatás kapcsán a legfőbb bonyodalmat a helyszín okozta, mivel a film központi jelenetei egy búzamezőn játszódnak, és a nagy melegek miatt a termés már korábban beérett, mint ahogy azzal előzetesen számoltak. Emiatt pedig nemcsak, hogy előbbre kellett hozni a forgatás időpontját, de a pátyi földtulajdonosokat is meg kellett arról győzni, hogy kicsit későbbre időzítsék az aratást. Szerencsére a forgatás napjára minden megoldódott, és egy gyönyörű, aranyló búzamező várta a stábot.

  • Megosztom