Véget ért a nagy szerelem

Veronika és Cristofel örökre búcsút intett egymásnak, a villa excsődöre már el is költözött a lány lakásából. Noha már párszor szakítottak, mindig visszatértek egymáshoz, mostanáig.

Veronika édesanyja megelégelte Cristofel viselkedését, és míg korábban nem szólt bele lánya életébe, most már hangot adott véleményének. A volt villalakó édesanyja úgy véli, Cristofel méltatlanul viselkedett lányával, nem ilyen férfit képzelne el mellé. Veronika még mindig szenved a szerelmi bánattól, de belátta ő is, a fiúval egyáltalán nem illenek egymáshoz, ráadásul amiket művelt vele, azt már ő sem tudta elnézni és megbocsátani, így döntésre jutottak – írta a blikk.hu.

Nagyon nehezen beszélek erről az egészről – kezdte a Blikknek Veronika. – Cristofel már el is költözött tőlem. Eddig minden szakításkor tudtam, hogy egyszer majd úgyis kibékülünk, most már biztos vagyok benne, hogy ez nem fog bekövetkezni. Szerencsére most ő is megérti ezt az egészet, és szerintem eljutott odáig, hogy végre belássa, nincs értelme annak, ami köztünk van. Soha nem fájt még ennyire semmi, rosszulesik, hogy hallom innen-onnan, hogy már csajozik, és állítólag alakulóban van már egy kapcsolata, de tudom, mindkettőnknek jobb lesz ez így – mondta gyötörten Veronika, aki egyetért édesanyjával abban, hogy nem illenek egymáshoz.

A fiatal lány egyelőre nem akar új férfit az életébe, mint mondja, nem érzi úgy, hogy felkészült lenne egy új kapcsolatra. – Anyukám mindig mindenben támogat, de most már ő is a sarkára állt, és megmondta nekem, hogy úgy látja, nem vagyok boldog, és nem tesz jót nekem ez a kapcsolat. Megbeszéltük, hogy a jövőben több időt fordítok magamra és a tanulásra, mert eddig Cristofel elnyomott, miatta nem tudtam mindebbe belekezdeni – mondta el Veronika.

  • Megosztom