Újabb búcsú a Barátok köztben

Ma este utoljára láthatják a nézők Pataki Szilviát, aki Enikőt alakította az RTL Klub sorozatában.

 

Csúfos véget ér Krisztián és Enikő szerelme a Barátok köztben. A nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból – írja a Blikk.

 

„Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a sorozatban töltött idő alatt a karakterem olyan átalakuláson ment keresztül, aminek köszönhetően többféle arcomat is megmutathattam. Hiszen a kedves, mindig segítőkész Enikő szinte teljesen megőrült az utóbbi időben, még arra is képes volt, hogy hosszú heteken keresztül mérgezze szerelmét” – mondta a Blikknek Pataki Szilvia, aki azt azért nem árulja el, miként reagál majd szerelme, ha fény derül az igazságra.

 

„Az utolsó forgatási napomon nagyon kedvesek voltak a kollégák, bevallom, nem is számítottam meglepetésre. Aztán amikor lement az utolsó jelenet is, hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal érkeztek, nagyon meghatódtam” – magyarázta a színésznő, aki úgy hiszi, hogy sikerült Enikőt annyira megutáltatni a nézőkkel, hogy nem is fog annyira fájni a szívük a távozása miatt.

  • Megosztom