Új szereplő a Barátok köztben

Ma este debütál a Mátyás király téren az Illés Petit alakító Kiss Péter Balázs.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, az eddig Peti karakterét alakító Barna Zsombor távozott a sorozatból, mivel a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatja tovább tanulmányait. A sorozat készítői viszont úgy döntöttek, hogy karakterét nem írják ki a sorozatból, hanem – ahogy korábban már több esetben – ezúttal is egy másik színésszel pótolják. A választás Kiss Péter Balázsra esett, aki alig várja, hogy pénteken este a tévé előtt ülve barátival közösen kielemezhesse alakítását.

– Nem egyszerű feladat átvenni valakinek a szerepét. Egy olyan szerepet, amit már megszerettek a nézők, és a jövőben valaki más alakítja. A sorozat készítői nem várták el, hogy ugyanazt csináljam, mint korábban Zsombor, hiszen azt nem is lehet, de ugyanakkor nagyon fontos, hogy a már megszokott Petit képes legyek megőrizni – mondta a Blikknek Péter, aki nagyon kíváncsi a nézők véleményére.

– Nem érzem magam versenyhelyzetben Barna Zsomborral szemben, nem az a célom, hogy jobb Peti legyek nála, hanem, hogy megszeressenek, így bevallom őszintén, nagyon izgulok, hogy elfogadnak-e a nézők – tette hozzá Kiss Péter Balázs, akinek már van színpadi gyakorlata, hiszen többször szerepelt színházi előadásokban, bevallása szerint azonban a sorozat teljesen más műfaj. – Nagyon örülök, hogy a Barátok közt szereplői ennyire hamar befogadtak, ráadásul amellett már rengeteget tanultam tőlük. Például nekik köszönhetem azt, hogy egy-egy jelenet újrafelvételekor már könnyebben tudom ugyanazt az alakítást hozni, tudom, mire kell figyelni, hogy a vágóknak ne nehezítsem meg a dolgát – tette hozzá Péter, akit már az ismertség szele is megérintett. Annak ellenére, hogy a sorozatban csak ma este debütál, olykor már felismerik az utcán – írta a blikk.hu.

  • Megosztom