Titkos szerelem az RTL sztárjai között?

VV Kinga gyakran megörvendezteti rajongóit friss fotókkal a Facebookon. Az utóbbi időben több olyan képet is feltöltött, amelyen VV Attilával látható, akivel állítólag szakítottak.

 

Bizonyára emlékeznek még rá a VV-rajongók, milyen nagy szám volt annak idején, hogy a villa szőkéje és a nyertes összejött. Bájosan meséltek boldogságukról, majd hamarosan arról is beszámoltak, szakítottak. Egyesek szerint a két fiatal csak azért állítja, hogy véget ért a szerelmük, mert szeretnének titokban randizni és óvják magánéletüket.

Kinga viszont azt állítja, nincs együtt a VV-nyertessel, a közös fotók semmit nem bizonyítanak.

Majd akkor mondhatják azt, hogy együtt vagyunk, ha csókolózós fotót teszek ki a Facebookra – szögezte le a Hír24 érdeklődésére az egykori villalakó, aki a legutóbb közzétett felvételen éppen jótékonykodik Attila társaságában.

A két fiatal egy idős asszonyon segített, aki az egyik nagy budapesti bevásárlóközpont előtt virágokat árul. A néni – saját elmondása szerint – beteg gyermeke gyógykezelésére gyűjt. Kinga és Attila épp együtt vásárolgatott, amikor meglátták a nőt és úgy döntöttek, megveszik tőle az összes virágot – írta a hir24.hu.

 

  • Megosztom