Szakított a sztárpár

Végleg szakított Kapócs Zsóka és Habony Árpád, a miniszterelnök főtanácsadója.

A színésznő és a politikai életben elismert szakember már többször búcsúzott el egymástól, és jött össze újra. A Blikk információja szerint azonban ezúttal véglegesen szakítottak, és a lap úgy tudja, a férfi adta ki Zsóka útját.

Mindig is voltak nézeteltéréseik, amelyeket többé-kevésbé mindig sikerült tisztázniuk, de egy valamiben a miniszterelnök tanácsadója nem volt hajlandó kompromisszumot kötni: volt házasságából született négyéves kisfiát nem akarta hanyagolni még Zsóka kedvéért sem.

Információink szerint ugyanis a színésznőnek bemutatta a fiát, és szerette volna, ha jó kapcsolat alakul ki közöttük, de Zsóka mindig kivonta magát a közös programok alól, és amikor a kisfiú minden második hét végén Árpádnál volt, a színésznőnek mindig más programja volt, sőt a féltékenységi jelenetek sem voltak ritkák, ha a férfi a picire fordított nagyobb figyelmet. A szakításukról szóló információval kapcsolatban a Blikk megkereste Habony Árpádot is, aki ugyan megerősítette a hírt, de nem akart erről bővebben nyilatkozni.

A színésznő többször nyilatkozta, hogy az utóbbi időben megváltozott, és másfajta értékek lettek fontosabbak számára. Számtalanszor hangsúlyozta, hogy már nem a karrierje az első az életében, sokkal inkább szeretne családanya lenni, és inkább a magánéletére és leendő gyermekeire koncentrálni. Ennek azonban ellentmond az, hogy ezek szerint egyáltalán nem törekedett jó kapcsolatra szerelme fiával.

Az sem tűnik helytállónak, hogy a színésznőnek nem volt fontos a karrierje, sőt a pletykák szerint választásában az is nagy szerepet játszott, hogy Habony Árpádtól ennek előmozdítását, film- és színházi szerepeket remélt. Az, hogy ebben mennyire segítette őt a miniszterelnök tanácsadója, azóta sem derült ki, de annyi bizonyos, ebben az időszakban lett a műsorvezetője a Duna Tv-n futó Mága Show-nak, az operettszínházban pedig olyan darabokban kapott szerepeket, mint a Rómeó és Júlia vagy az Abigél – írta a blikk.hu.

  • Megosztom